Okulumuz bağışcısı, eğitim gönüllüsü hayırsever işadamı Mustafa AYKIN VEFAT etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Merhum Mustafa Aykın'nın oğlu Murat Hüseyin Aykın'nın okulumuza mesajı;

Okulumuzu eğitim camiasına bağışlayan hayırsever Mustafa Aykın , 21 Kasım 2020 tarihinde vefat etmiştir.

Tüm okul yöneticilerimizin  , öğretmenlerimizin , çalışanlarımızın , velilerimizin ve Mustafa Aykın'ın çok sevdiği öğrencilerimizin başı sağolsun .

AYKIN AİLESİ
Teşekkür ediyorum Aykın ailesi adına , kısa zamanda görüşmek üzere, saygılar.

Murat Hüseyin Aykın

24.11.2020 390