Mustafa Aykın İlkokulu

Vizyon: Kadıköy ilçesinde Toplam Kalite Yönetimini en iyi uygulayan okullardan biri olmak istiyoruz. Bunun için: • Sosyal ve kültürel etkinliklere daha fazla yer vermeyi, • Okulumuzda her velinin eğitim ve öğretimde fırsat eşitliği olduğunu görmesini, • Yeniliklere ve oluşan ihtiyaçlara cevap veren öğretim programlarını uygulamayı, • Sorunları anında tespit etmeyi, üzerlerine giderek ortaya çıkarmayı ve kaynaklarla nedenleri bularak çözüme kavuşturmayı, istiyoruz.

Misyon: Geleceğimizden sorumlu olmak, geleceğimizi planlamak ve hazırlamak için zaman harcamamız gerektiğine inanmakla başlar. Kendi geleceğimizi iyiye ve güzele doğru değiştirdiğimizde, içinde yaşadığımız toplumun geleceğini de iyiye ve güzele doğru değiştirmiş olacağımıza inanıyoruz. Bu amaçla neler yapabileceklerimize dair fikirlerimizi ortaya koyuyoruz.

Başarılar:

Saatler: SABAH 09:00-12:10 ÖĞLE ARASI 12:10 - 13:00 ÖĞLEDEN SONRA 13:00 - 14:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafaaykinio.meb.k12.tr

Adres - Feneryolu Mahallesi Gazi Muhtarpaşa Sokak No.25 Kadıköy/İstanbul

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Adres - Feneryolu Mahallesi Gazi Muhtarpaşa Sokak No.25 Kadıköy/İstanbul

Ulaşım Minibüs yolundan ulaşmak için Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü durağından geçen otobüsler kullanılabilir.Bağdat caddesinden ulaşım ise Feneryolu altgeçitinden 200m yukarı çıkarak sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kadıköy İlçe Merkezine 3km mesafede bulunan Feneryolu Mahallesinde yer almaktadır.