ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI

Okulumuz, enerji tasarrufu haftası ile ilgili farkındalık yaratmak için hafta boyunca okul içinde birçok etkinlik düzenledi. Aynı zamanda bir eko okul olan ve yeşil bayrak sahibi olan Mustafa Aykın  İlkokulu, hafta boyunca bilgilendirici sunumlar, derslerde enerji tasarrufuyla ilgili yapılması gerekenler hakkında videolar izleyen öğrenciler, yaptıkları poster çalışmalarıyla  yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmanın önemine vurgu yaptılar.  Gelecek nesillerin enerji ihtiyacını karşılamak ve çevreye verilen zararı en aza indirgeyebilmek için sürdürülebilir ve temiz enerji kaynakları‘na yönelmenin gerekliliği üzerinde durulan derslerde öğrenciler, enerjinin insan yaşamındaki yerinin bir kez daha farkına vardılar.

05.01.2024 76

05-01-2024